Björn Verlinden is een jonge, gepassionneerde Belgische ontwerper, geboren te Antwerpen op 10 juni 1979. Als kleine jongen groeide hij dus op in dé Vlaamse modestad bij uitstek. In plaats van met autootjes te spelen, verzamelde Björn mode-magazines en scheurde hij er allerlei campagnes uit. Op zondag keek hij steevast naar het programma Style met Elsa Klensh op CNN.

De keuze voor de opleiding mode en patroontekenen lag dus voor de hand. Na zijn studie ontwierp hij enkele capsule collecties voor international haircosmetic shows. Enkele jaren later, in 2005, bracht hij een eigen collectie jurken en sjaals op de markt. Deze waren te koop in verschillende multi-brand stores in heel België.

Ondertussen is de Björn Verlinden collectie enkel nog verkrijgbaar via de persoonlijke webshop, www.bjornverlinden.com en kan u er zeker van zijn dat alles handmade is. Dit is één van de kwaliteiten en sterke aandachtspunten van deze jonge ontwerper. Uw jurk wordt met zorg behandeld en in de huiskamer van Björn Verlinden geproduceerd. Alle jurken zijn verkrijgbaar in maten XS tot XL. Daarenboven zijn de jurken met het label “Mathilde & Juliette” zowel beschikbaar in basic als kleurrijke prints. Voor ieder wat wils!